Dagboken för Högbystoppet

Tankarna fixas!

2011-04-01

Tankarnar har börjat fixas! Tankarna med bensin och diesel ska fräschas upp.

De ligger där i backen och "bara finns". Det började med en tank, tömning av tanken, sen öppning av tanken, sen tror vi att de har blästrat för att sen göra inplastningar av tanken både på insidan och utsidan. Kanske någon vill rätta mig om jag har fel, men det är så här vi har förstått det hela.

Tre killar har varit här, Magnus, Niklas och nykomlingen (men vad hette han tro?). Hans första jobb ute på fältet lät det som och efter några dagar nere i gropen och uppe ur gropen, helt utslagen, liggandes på en stor metallplatta, ett lock kanske. Han var helt enkelt TRÖTT!

Vår el, i butiken och till garaget slogs ut flera gånger, många gånger, allt slocknade förutom grillen och kylarna "bakom". Efter två dagar med dessa problem, fixa huvudsäkringen och byte av propparna, flera gånger, har nu Matte på Östmans varit här och fixas en trefas. Så, nu verkar allt fungera bra.

Denna vecka har vi varit utan diesel, men nu är den tillbaka igen. Om det blir fler dieselstopp kommande vecka vet vi inte.

Men, däremot vet vi att 95 oktan kommer att vara borta från tisdag förmiddag någon gång, onsdag och för att sen komma tillbaka under torsdag eftermiddag. Detta förutsatt att allt fungerar som det ska!

Vi ser fram emot när allt blir klart, men vi förstår också att det tar lite tid. Hoppas ni alla, våra kära kunder gör det också! Önskar nu trevlig helg från oss, Mari, Niklas, Carolin och Lotta.